ReceptenDe Eyserhalte keuken

Met kastanjes gevulde roseval aardappeltje

Dit is een ideale garnituur voor bij de wildragoût of hazenpeper.

Benodigdheden:

4 mooie grote roseval aardappeltjes





1 potje kastanjes op karamel
1 el crème fraîche
½ bosje bieslook
Peper uit de molen
zout

Bereidingswijze:

Kook de aardappeltjes gaar.
Laat ze iets afkoelen en snijd daarna een kapje eraf en bewaar dit ook.
Hol nu de aardappel uit met behulp van een parisienne boor.
Bewaar ook alles wat uit de aardappel komt.
Prak de aardappel en de helft van de kastanjes grof met een vork en vermeng dit met de crème fraîche en wat fijn gesneden bieslook. Maak op smaak met peper uit de molen en zout.
Vul de aardappel op met deze puree, verdeel de rest van de kastanjes boven op de puree en zet nu het kapje er weer boven op.
Zet dit nu in de oven en verwarm dit circa 10 minuten op 180 C°.

   

Suggesties:

Heeft u wensen, laat het ons weten.   marc@eyserhalte.nl

 

Met kastanjes gevulde roseval aardappeltje

Dit is een ideale garnituur voor bij de wildragoût of hazenpeper.

 

< vorig recept | volgend recept >

Terug naar het overzicht >

produkt
Kastanjes in karamel
Heerlijk bij wildgerechten of desserts. U kunt aan de slag met de link op deze pagina voor het..

Lees meer >

Bekijk alle produkten >