ReceptenDe Eyserhalte keuken

Asperges met daslookdressing en Herve

4 personen

Benodigdheden:

400 gr. asperges schoon

1 flesje daslookdressing Eyserhalte

4 plakjes Herve kaas

4 plakken Eyserhalte vruchtenbrood

Bereidingswijze:

Schil de asperges. Snijd de asperges in dunne plakjes en snijd het kopje door de helft. Blancheer de asperges beetgaat in water met een beetje zout. Koel de asperges meteen af en marineer ze in de daslookdressing.

Laat de aspergesalade even uitlekken en leg een portie boven op het bord, leg hierop een plak Herve kaas, leg naast de salade een plak vruchtenbrood. Zet het bord heel even in de oven zodat de kaas iets smelt. Direct serveren.

   

 

Asperges met daslookdressing en Herve

4 personen

 

< vorig recept | volgend recept >

Terug naar het overzicht >