ReceptenDe Eyserhalte keuken

Zwarte spaghetti met scampi en zwarte olijven

Dit gerecht is gemakkelijk te bereiden. Heeft een bijzondere feestelijke uitstraling door de zwarte spaghetti!

Benodigdheden:

12 scampi

50 gram gemberstroop

75 gram gemberwortel
25gram olijfolie

1 klein teentje knoflook

16 zwarte olijven
zout


150 gram zwarte spaghetti
25 gram olijfolie









75 gram Parmezaanse kaas schilfers

Bereidingswijze:

pel de scampi
verwijder de darm
marineer deze in de gemberstoop met de olie
schil de gemberwortel
snijd deze in zeer dunne reepjes
voeg deze bij de scampi
pel de knoflook
pers deze bij de scampi
snijd de olijven in de lengte in vier stukjes
breng water met zout en wat olie aan de kook
kook de spaghetti beetgaar
fruit de olijven in wat olie
voeg de spaghetti toe
breng op smaak met zout en peper
giet de scampi in een bolzeef
maak een pan heet bak de scampi met de gember er in


Presentatie:

schep de spaghetti op een heet bord
leg de scampi met de gember er op
strooi de kaas om de spaghetti

   

Suggesties:

Heeft u wensen, laat het ons weten.   marc@eyserhalte.nl


 

Zwarte spaghetti met scampi en zwarte olijven

Dit gerecht is gemakkelijk te bereiden. Heeft een bijzondere feestelijke uitstraling door de zwarte..

 

< vorig recept | volgend recept >

Terug naar het overzicht >

produkt
Mini pomodori tomaatjes op azijn
De pomodori tomaat staat bekend om zijn ovale vorm en stevige karakter...

Lees meer >

Bekijk alle produkten >