ReceptenDe Eyserhalte keuken

Sate Udang (Gemarineerde scampi sate)

6 porties

Benodigdheden:

600 gr Easy peal scampi, gepeld (diepvries Eyserhalte)

50 gr Eyserhalte zeevruchtenmarinade

2 stuks fijngesneden kaffir limoenblad

zout, peper

14 stuks bamboo prikkers

Bereidingswijze:

Meng de schoongemaakte scampi met de zeevruchtenmarinade, voeg hier ook nog wat zout en peper aan toe.

Dek dit af en laat het 24 uur marineren in de koelkast.

Rijg de scampi aan de in lengte gesneden reep citroengras of bamboo prikker.

Grillen op een hete grill, of op de barbeque.

Serveren met Sambal Tomat.

   

 

Sate Udang (Gemarineerde scampi sate)

6 porties

 

< vorig recept | volgend recept >

Terug naar het overzicht >