openingstijden 2017

woensdag t/m vrijdag
09.00 - 18.00 uur
(lunch 11-15 uur)
zaterdag
09.00 - 17.00 uur
(lunch 11-15 uur)
zondag
11.00 - 17.00 uur
(lunch 11-16 uur)

Meer activiteiten >

BBQ Pitmasters >

Lunchen bij Eyserhalte >

Op maat pakket >

Meer nieuws >

volg Eyserhalte via TwitterLaat je verrassen door deze Eysersterke arrangementen
maandag 24 augustus 2015

De Eyserhalte werkt graag samen met lokale unieke bedrijven . Bent u nieuwsgierig naar ons Limburgs Land en geeft u haar het vertrouwen om u een unieke beleving te bezorgen? Leest u dan verder...

Smaakbeleving neemt je elke keer weer mee op een reis door het unieke Vijfsterrenlandschap Zuid-Limburg..Bij De Eyserhalte werken wij zo veel mogelijk met pure ingrediënten van lokale bodem. Vertrouwd en dicht bij huis. Dit in combinatie met pure liefde en vakmanschap voor ons beroep, zorgt keer op keer voor een constant niveau van kwaliteit.

Dit geldt ook voor onze partners met wie wij een aantal overheerlijke arrangementen hebben samengesteld. Wij stellen u graag voor aan de Gulpener Bierbrouwerij. Zij nodigen onze gasten graag uit voor een bezoek in de brouwerij, met een start in het Gulpener Bierhuys aan de voet van de Gulpenerberg in Gulpen midden in het uniek vijfsterrenlandschap. Op een plezierige en persoonlijke wijze presenteren André en Anne-Marie Köppen in hun proeflokaal niet alleen onze bieren en daarbij behorende streekproducten, maar ook onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen en onze plek in de rijke cultuurhistorische omgeving van Zuid-Limburg. Samen met Gulpener hebben wij 3 prachtige Eysersterke arrangementen samengesteld waar u heerlijk van kunt genieten VOOR of NA uw bezoek aan het Gulpener Bierhuys.

TIJDSDUUR

Afhankelijk van het arrangement. Van 30 tot 90 minuten. Lees hierover meer bij "mogelijkheden".

MOGELIJKHEDEN

ARRANGEMENT 1

Na of voor uw bezoek aan het Gulpener Bierhuys verwelkomen wij u met een glas appelsap/wijn/bier uit de regio, daarna krijgt u een rondleiding op ons landgoed.

Duur: 20-30 minuten

Eysersterke rondleiding: € 4,95

ARRANGEMENT 2

Proef ook gelijk van het heerlijke Limburgse land. Na ontvangst bij de Eyserhalte, met een heerlijk glas appelsap/wijn/bier uit de regio, krijgt u een rondleiding op ons landgoed en na afloop kunt u genieten van 5 Eyserhalte Hapjes.

Duur: 30-45 minuten.

Eysersterke rondleiding incl. 5 amusehapjes: € 9,95

ARRANGEMENT 3

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een echte Limburgse lunch voor of na uw bezoek aan het Bierhuys dan moet u zeker bij ons aanschuiven. Na uw aankomst met een glas regionale champagne, krijgt u van ons een uitgebreide rondleiding op het landgoed en kunt u na afloop genieten van 5 amusehapjes, hun bekende Belugabal of Salade Regionale Godelieve Geitenkaas en koffie na.

Duur: 45-90 minuten.

Eysersterke rondleiding incl. uitgebreide lunch: € 17,50

Samenwerking is de stuwende kracht achter Zuid-Limburg. Wij zijn er enorm trots op dat we met Gulpener samenwerken, deze arrangementen zijn uitsluitend online te reserverenAfhankelijk van u bezoek aan ons, kunt u hier dan gelijk ook een bezoek aan de Gulpener Brouwerij plannen:

Laat je verrassen door deze Eysersterke arrangementen

De Eyserhalte werkt graag samen met lokale unieke bedrijven ...

< vorig item | volgend item >

Terug naar het overzicht >