ReceptenDe Eyserhalte keuken


Het keukenteam

De centrale plek
Naast de winkel, is de keuken van de Eyserhalte een essentieel en belangrijk onderdeel van ons bedrijf. De Eyserhalte keuken is de centrale plek waar alle producten worden gemaakt; waar de ideeën ontstaan en geproefd worden alvorens ze in de winkel terecht komen
voor u. Vandaar huisgemaakt!

Wij kiezen bewust voor een open keuken waar u makkelijk binnen kunt lopen en welkom bent voor vragen en tips.
Wij delen onze kennis en voorliefde voor eten namelijk graag met u.

Marc Creusen
[chef-kok]
Marc Creusen werkt sinds 2000 bij de Eyserhalte. Na het voltooien van de hotelschool heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende buitenlandse gerenommeerde restaurants in verscheidene functies. Daarnaast heeft hij door de jaren heen regelmatig kooklessen gegeven.

Het keukenteam

Marc Creusen

Luc Maas
Sybille Pakbier
Stagiaires Arcus college